TopoService pe scurt

Din mai multe puncte de vedere, TOPO SERVICE poate fi considerat cel mai important jucător în domeniul serviciilor geo-informaţionale din Regiunea Centru şi unul dintre furnizorii de încredere la nivel naţional.

În cei 20 de ani de existenţă TOPO SERVICE a dobândit o vastă experienţă în domeniul serviciilor geo-informaţionale, în special în cadastru. De asemenea, experienţa noastră în cartografia digitală ne-a permis să realizăm proiecte multidisciplinare.

De peste 10 ani activitatea firmei este strâns legată de sectorul energetic, şi putem afirma, fără exagerare, că în România deţine cea mai înaltă calificare în ceea ce priveşte cadastrul energetic.

Clienţii noştri provin atât din sectorul public cât şi privat. Suntem contactaţi în probleme dintre cele mai diverse, şi frecvent în situaţii de “ultimă soluţie”, în momentul în care alţi prestatori au declarat eşecul lucrării. Astfel, nu este lipsită de fundament asemănarea firmei TOPO SERVICE cu un bulldog: dacă se angajează întro-o activitate de specialitate, nu se lasă până lucrarea nu este finalizată cu succes.

TOPO SERVICE are angajaţi cu studii superioare având specializări în diverse domenii: ingineri geodezi, ingineri topografi, ingineri mediu, geografi, geologi, informaticieni etc.

Serviciile furnizate de TOPO SERVICE sunt integrate într-un proces complet: realizare reţea geodezică de sprijin şi îndesire, determinare puncte de detalii (măsurători de teren şi/sau digitizare plan), realizare planuri/hărţi, editare planuri/hărţi, consultanţă şi realizare GIS, realizare bază de date, realizare hărţi tematice etc. La comandă putem furniza şi ortofotoplanuri cu diverse rezoluţii, utile la diverse proiecte locale sau regionale.

TOPO SERVICE pune un accent deosebit pe calitatea produselor şi serviciilor furnizate către clienţi. Fiecare etapă/fază de lucrare este verificată, rezultatele etapei (date şi informaţii) fiind introduse în faza următoare doar după o validare internă. Acest procedeu garantează acurateţea şi fiabilitatea produselor şi serviciilor furnizate.

În acest sens, toate procedurile interne sunt în conformitate cu standardele ISO 9001:2008, fiind introduse noi standarde adaptate la cele mai actuale cerinţe de calitate.

Printre clienţii TOPO SERVICE se numără primării, consilii judeţene, companii în domeniul energiei (TRANSELECTRICA, ELECTRICA TRANSILVANIA NORD, ELECTRICA TRANSILVANIA SUD, TRANSGAZ, ROMGAZ, E.ON), CFR, CFR MARFA, AGENTIA NATIONALA DE CADASTRU SI PUBLICITATE

Related Articles

Informații utile

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
„Sistem pentru crearea, prelucrarea şi furnizare unor informaţii geospaţiale pe web tip Business to Consumer”
MageNet User ID 5c7df33553f41a8d07bb96531b15939b